Slimme, lichtgewicht zonnepanelen

Proxables, de exclusief distributeur van Sunman Energy voor de Benelux, levert lichtgewicht zonnepaneel modules in elk gewenst formaat. Van de 2-cellige tot de 72-cell high-performance module: glasvrij, lichtgewicht, flexibel, solide en extreem licht.

Sinds kort beschikt Proxables tevens over een aantag geintegreerde oplossingen zoals shutters en e-roof daksystemen.

Tijdens de montage kunnen de modules worden aangepast aan de vereisten ter plaatse. Ze worden gelijmd, geklonken, geschroefd of op de onderconstructie gemonteerd met behulp van magneten of bestaande oogjes. Dit houdt het gewicht van het system extreem laag en zorgt ervoor dat ze zelfs op daken of gevels kunnen worden gemonteerd met moeilijke structurele of fysieke omstandigheden.

Product Portfolio | Lichtgewicht

Het product portfolio van Proxables bestaat uit de uitgebreide lijn lichtgewicht panelen ontwikkeld voor plaatsing op bestaande bouw waar glaspanelen niet mogelijk zijn.

Goed om te weten; Door hun bijzondere oppervlaktetextuur zijn de door Proxables geleverde modules niet helemaal glad. Dit resulteert in een antiverblindings-effect en maakt deze oplossing ideaal voor installatie op daken en open luchtoppervlakken die noch glanzend mogen zijn, noch licht of zon moeten reflecteren. Bijvoorbeeld in de buurt van luchthavens maar ook op andere locaties waar reflectie als hinderlijk kan worden ervaren. 

NIEUW: Ultra-licht, niet doordringbaar en glasvrij paneel. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.